Artikler

Der er flere forskellige måder at låne penge uden renter. Dem kommer vi ind på her, hvor du kan blive lidt klogere på, hvordan du finder disse billige lån, hvor du helt slipper for at betale renter.

Det kan måske lyde for godt til at være sandt, og der er da heller ikke tusindvis af muligheder for at låne penge på denne måde. Men hvis du er skarp, kan det altså godt lykkedes dig at finde et lån uden renter FIXME.

Lån af venner og familie uden renter

Din første mulighed for at finde lån uden renter er at låne fra familie og venner. Det er klart, at det ikke er nogen officiel måde at låne penge, og langt de fleste har ikke mulighed for at gøre brug af dette tip, men det er som oftest den klart billigste måde at låne penge på for langt de fleste mennesker.

Har du derfor mulighed for at gå til en ven eller et familiemedlem og låne de penge, du skal bruge, kan du ofte ende med at lave en aftale uden betaling af renter også. Som regel skal vedkommende bare have den samme mængde penge retur uden at tjene noget på det.

Hvis du ikke har mulighed for at gøre brug af dette råd, kan du gå videre til låneudbyderne, hvor du engang imellem også finder mulighed for at låne penge uden renter.

Lån fra lånefirmaer uden renter

Selvom det måske lyder lidt for godt til at være sandt, kan det rent faktisk godt lade sig gøre at finde et lån uden renter hos en professionel låneudbyder. Dog følger der som regel nogle ret strikse krav med, som du skal overholde, hvis du vil ende med at betale nul kroner i rente.

Et af kravene er som regel, at du skal betale pengene tilbage hurtigt. Gerne inden for 14 eller 30 dage, hvis du vil slippe uden at betale en krone i rente. Går du over denne tidsfrist, vil der løbe renter på, akkurat som der plejer med deres lån.

Køb på afbetaling med 0 kroner i rente

En alternativ måde at låne penge på uden renter, er at købe det, du skal have, på afbetaling med 0 kroner i rente. Det er ikke mange steder, der tilbyder dette, men enkelte butikker og kæder kan rent faktisk tilbyde dig at købe produktet på afbetaling med 0 kroner i rente.

Du kan dog støde på et oprettelsesgebyr, men faktisk kan dette også være skåret fra i nogle tilfælde. Det kan være værd at kigge på, hvis du savner et alternativ til at låne penge for 0 kroner, og du alligevel skal bruge pengene på et helt almindeligt produkt fra en butik.