Bank NorwegianBank Norwegian er en norskejet bank, som udsteder lån til skandinaviske låntagere på nettet.

Låneudbyderens forretningsidé er at være en internetbank, som leverer smarte, intuitive og konkurrencedygtige tjenester til privatmarkedet. Bank Norwegian har tilmed et ønske om at være et lønsomt alternativ for deres kunder.

Den internetbaserede bank har siden 2007 serviceret over 600.000 kunder fordelt over hele Skandinavien. I øjeblikket står der omkring 65-80 ansatte på lønningslisten. Hovedkontoret befinder sig i Fornebu, Norge.

Attraktive lånetilbud – Ansøg om et forbrugslån eller samlelån

Bank Norwegian er siden tidernes morgen blevet rost for at sammensætte nogle af de bedste lånetilbud. Før du foretager dig yderligere, bør du undersøge, hvilke lånemuligheder der findes i øjeblikket. Der bliver nemlig løbende lanceret nye produkter, hvorfor det er klogt at holde sig up-to-date.

På nuværende tidspunkt kan du ansøge om to forskellige lånetyper bestående af et forbrugslån og et samlelån. Hvad der kendetegner de to lånetyper, kan du læse alt om i de kommende underafsnit. Sammenlign forbrugslån og samlelån, hvis du gerne vil reducere dine låneudgifter.

Lånebeløb

5.000 – 400.000 kr.

Løbetid

12 – 180 mdr.

Rente/år

8,99 – 26,81%

Svartid

Straks

Gennemskuelig kredit
Lynhurtig udbetaling

Ved lån på 65.000 kr. over 5 år (60 måneder). Mdl. ydelse fra 1.357 til 1.888 kr. Individuel, variabel debitorrente fra 8,99 % til 26,81 %. ŅOP før skat fra 10,33 % til 28,36 %. Samlede kreditomkostninger fra 17.367 til 49.259 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb fra 81.417 til 113.309 kr. Løbetid 1-15 år. Maksimal ŅOP ved 25.000 kr er 38,78%.

Forbrugslån

Bank Norwegian er uden tvivl mest kendt for at udstede forbrugslån og kviklån under ordnede forhold.

Du kan ved at optage et forbrugslån med lav rente låne op til 400.000 kr. til lige præcis det, du står og mangler. Hvad enten du vil låne penge til finansiering af et tilbygningsprojekt eller mangler penge til din kommende rejse, kan du med god samvittighed ansøge om et forbrugslån.

Når du skal udfylde din låneansøgning, bliver du bedt om at indtaste et valgfrit beløb mellem 5.000 og 400.000 kr. Dermed er der mulighed for at låne penge til både små og store forbrugsgoder – alt fra en ny cykel til drømmebrylluppet.

Har du nogenlunde styr på din privatøkonomi, kan du få udstedt et lavt forrentet lån, som du kan betale af i løbet af 1-15 år. Den faktiske løbetid afhænger af lånebeløbets størrelse. Husk at tage højde for ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent.

Lån op til 400.000 kr. ved at ansøge online allerede i dag.

Samlelån

Bank Norwegian giver dig også mulighed for at optage et samlelån.

Et samlelån er interessant for dig, som ønsker at sammenlægge flere lån, så du kan få større råderum i økonomien. Der kan være mange penge at spare ved at sammenlægge lån, hvorfor mange danskere netop vælger at ansøge om et samlelån. I stedet for at betale af på flere små lån, kan du nøjes med at betale af på ét lån. Du sparer en masse besvær, ligesom du vil opleve, at dit månedlige rådighedsbeløb stiger.

Har du mistet – eller er du bange for at miste – overblikket over dine lån, bør du hurtigst muligt ansøge om et samlelån, så din privatøkonomi ikke bliver sat ud af kurs. Det er en alvorlig sag at misligholde en låneaftale, hvorfor du bør tage styringen, før det er for sent. Renten på et samlelån er som regel lav, men den faktiske debitorrente kan variere betydeligt.

Få et kreditkort

Bank Norwegian udsteder månedligt adskillige tusinde kreditkort til forbrugere, som ikke vil gå glip af kreditkortets mange attraktive fordele.

Du får glæde af følgende fordele ved at få et kreditkort fra denne låneudbyder:

 • Du får CashPoints på alle dine køb
 • Du får 45 dages gratis kredit
 • Du kan få op til 100.000 kr. i kredit
 • Du får gratis rejse- og afbestillingsforsikring
 • Du kan bruge kreditkortet til varekøb og kontanthævninger i hele verden

Der er tale om et komplet kreditkort, som du kan bruge til at spare op til rejser. Det er yderst vigtigt, at du husker at medbringe kreditkortet, når du skal ud og rejse, da du får CashPoints på alle dine køb. Således kan du i løbet af året opspare mange CashPoints, som du kan bruge til at købe rejser med. Husk desuden at købe fremtidige rejser med kreditkortet, så du er dækket af en rejse- og afbestillingsforsikring.

Kreditkortet har intet årsgebyr.

Opsparingskonto med attraktiv indlånsrente

Bank Norwegian er ikke blot en helt almindelig låneudbyder, da virksomheden foruden at udstede lån også tilbyder kreditkort og opsparingskonti. Du har nu også mulighed for at få lavet en opsparingskonto, hvis du gerne vil spare op til dine største drømme.

Ansøger du i dag, kan du snart tage din nye opsparingskonto i brug. Det er gratis at oprette en konto, og der er tilmed ingen bindingstid. Derforuden skal du vide, at du altid vil have en af markedets bedste renter på din opsparing.

Den norskejede bank er medlem af Bankernes Sikringsfond, så du kan føle dig helt tryg ved at få lavet en opsparing hos denne bank.

Send din låneansøgning online – Hurtig behandling af ansøgninger

Bank Norwegian er som tidligere nævnt kun tilstede online, hvorfor det også er på nettet, at du skal sende din låneansøgning. Du skal i den anledning besøge den brugervenlige og sikre hjemmeside, hvor du straks bliver introduceret for, hvilke oplysninger du skal indtaste. Ansøg om et lån eller en anden ydelse på følgende måde:

 1. Udfyld skemaet med dine låneønsker og personlige oplysninger
 2. Læs betingelserne (kontakt kundeservice ved behov)
 3. Afslut ansøgningsprocessen og afvent svar

Du vil under normale omstændigheder modtage svar på din låneansøgning efter kort tid. Såfremt låneudbyderen mangler oplysninger eller dokumentation fra dig, vil du blive informeret herom. Det vil ikke være muligt at behandle din ansøgning, før du har sendt de påkrævede oplysninger eller dokumentation.

Krav til låntager

Selvom det generelt er nemt at låne penge hos den omtalte låneudbyder, så skal du forvente, at der bliver stillet krav til dig som låntager. Kravene afhænger først og fremmest af, om du ansøger om et forbrugslån, samlelån eller en helt tredje ydelse. De vigtigste krav til dig som låntager består af følgende:

 1. Du skal bo i Danmark
 2. Du skal have fast arbejde
 3. Du skal ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 4. Du skal være fyldt 23 år

I princippet kan du godt risikere at blive afvist, selvom du lever op til ovennævnte krav, da det er den individuelle kreditvurdering, som spiller den afgørende rolle.

Lån sikkert med NemID

Bank Norwegian udsteder kun lån til danskere, som har adgang til NemID.

Såfremt du er så heldig at blive godkendt, vil du modtage en låneaftale, som du nemt og hurtigt kan godkende online. Det er her, hvor NemID kommer ind i billedet, da du skal bruge din digitale signatur og dit nøglekort til at godkende låneaftalen.

Frihed og anonymitet

Bank Norwegian er i årevis blevet hyldet for at prioritere frihed og anonymitet højt.

Låneudbyderen blander sig ikke i dit låneformål, så du kan praktisk talt bruge pengene til hvad som helst uden at blive set skævt til. I langt de fleste tilfælde slipper du desuden for at svare på dybdegående spørgsmål om din økonomi.

Se andre lånemuligheder her, hvis du gerne vil kende til alle de aktuelle muligheder.

Kontaktinformationer
Bank Norwegian AS
Postboks 338 Sentrum
NO-0101
Oslo