Bemærk at listen herover ikke er uvildig, da vi modtager provision fra låneudbyderne. Det er ikke alle lån i Danmark der er repræsenteret i listen. Bemærk desuden at du ikke bør låne penge, hvis du ikke er sikker på at kunne betale de månedlige afdrag.

Nye kviklån

KviklånDet såkaldte kviklån har eksisteret i mange år og er i dag en af de mest populære lånetyper. Såfremt du har brug for en økonomisk håndsrækning og ikke har mulighed for at låne penge i banken, kan du overveje at optage et kviklån.

Tjekkredit.dk viser dig vejen til de nye kviklån. Der findes efterhånden så mange låneudbydere, at det kan være svært at træffe et valg. Det er ikke vores intention at træffe et valg på dine vegne, men vi vil til gengæld gerne hjælpe dig med at blive klogere på det danske marked for kviklån, så du kan finde det bedste og billigste kviklån.

Du kan i guiden finde svar på, hvor meget du kan låne, hvordan du lægger et budget, hvordan du finder det mest fordelagtige lån og meget andet. Du kan med andre ord få besvaret alle dine ubesvarede spørgsmål vedr. kviklån. Derudover kan du forvente at blive forkælet med en masse gode råd.

Hvad er et kviklån?

Kviklån – du har med garanti stødt på dette lånebegreb i flere forskellige sammenhænge.

De fleste danskere ved, at et kviklån minder meget om et forbrugslån, men det er ikke alle, som er enige om, hvordan man definerer denne lånetype. Før du ansøger om et lån, bør du vide, hvad der kendetegner lånetypen.

Et kviklån er et online lån, som på mange måder minder om et forbrugslån . I realiteten er et kviklån blot et mindre forbrugslån. Du kan typisk låne mellem 100 og 50.000 kr. med denne type lån. Det er derfor ikke den lånetype, du skal gå efter, hvis du har brug for at låne penge til større forbrugsgoder som bil, båd eller noget helt tredje. Lånet vil til gengæld være perfekt til dig, som vil låne penge til en ny cykel, en komfortabel lænestol eller et weekendophold.

Det er ikke unormalt, at du vil få pengene til din disposition inden for 1-2 hverdage. Der går altså ikke lang tid fra låneansøgning til låneudbetaling. En kort behandlingsproces er et alment kendetegn, men du skal alligevel være bekendt med, at ikke alle låneudbydere er lige hurtige til at få behandlet låneansøgninger.

Billige kviklån

Der skal ikke lægges skjul på, at der ikke er tale om den billigste lånetype, men det er alligevel muligt at finde billige kviklån, hvis man blot benytter sig af den rigtige strategi.

Du finder ikke nødvendigvis det billigste kviklån hos den største og mest anerkendte låneudbyder. Det kan lige så vel være den nyeste låneudbyder på markedet, som har det bedste tilbud på kviklån i øjeblikket. Derfor bør du undersøge, hvad det koster at låne penge hos forskellige låneudbydere.

Mange danskere søger efter billige kviklån, men det er desværre ikke alle, som evner at gennemskue, hvorvidt et lån er billigt eller ej. Det kræver nemlig en generel forståelse for, at der typisk er mange andre låneomkostninger end renten. Et lån med en lav rente er altså ikke nødvendigvis billigere end et lån med en høj rente.

Jagten på det billige lån kan med fordel starte på nettet, da det er på internettet, at det er nemmest at finde og sammenligne lån. Den viden kan vise sig at være særdeles værdifuld, når man skal ansøge om et kviklån.

Find kviklån via Tjekkredit.dk

Du kan bruge alverdens komplicerede services til at finde gode tilbud på kviklån, men hvis du ønsker at gøre det let for dig selv, kan du med fordel benytte dig af vores online service. Vi har nemlig sørget for, at du nemt kan finde dit ideelle kviklån via vores brugervenlige hjemmeside.

Tjekkredit.dk har fornøjelsen af at præsentere dig for en stor oversigt over låneudbydere, så du slipper for at gøre det hårde arbejde. Du kender måske allerede en håndfuld af de omtalte låneudbydere, men du vil helt sikkert også få nye bekendtskaber. Der kommer hele tiden nye låneudbydere til, så du skal holde dig opdateret.

Det er af gode grunde ikke muligt at omtale alle aktuelle tilbud på kviklån, men vi gør vores ypperste for at give dig et så godt overblik som overhovedet muligt. Vores oversigt bliver løbende opdateret med nye oplysninger i takt med, at rentesatser og andre faktorer ændrer sig.

Optag et gratis kviklån

Det er uden tvivl attraktivt at optage et billigt lån, men det er selvfølgelig endnu mere attraktivt at optage et gratis lån. Du har måske fået den opfattelse, at intet i livet er gratis, men den påstand holder altså ikke hver gang.

Låneudbyderne er mere gavmilde, end man lige umiddelbart vil tro. Der er nemlig flere låneudbydere, som udsteder lån uden at opkræve renter eller andre gebyrer. Det er som regel kun nye kunder, som kan benytte sig af tilbuddet om et gratis kviklån.

Det karakteristiske ved gratis lån er, at de kun er gratis i en fastlagt periode. Du slipper kun for at betale gebyrer, hvis du formår at indfri dit lån inden for 30 dage e.l. Optag det første lån gratis, hvis du gerne vil slippe for at blive ruineret af høje omkostninger.

I oversigten kan du hurtigt finde ud af, hvilke låneudbydere der tilbyder gratis lån i øjeblikket. Vær opmærksom på at nogle lånetilbud er tidsbegrænsede, hvorfor du bør træffe et valg relativt hurtigt.

Tip: Optag kun et gratis lån, hvis du har mulighed for at tilbagebetale lånet hurtigt

De bedste låneudbydere

Ser du jævnligt fjernsyn, kan du med garanti nikke genkendende til, at der vises mange reklamer for låneudbydere. Det er måske ikke så mærkeligt taget i betragtning af, at der er tale om en milliardbranche med mange større og mindre spillere.

Du kan hurtigt komme til at kende til en masse låneudbydere, hvis du har et ønske herom. Vores liste giver dig i hvert fald et godt overblik over nogle af de bedste låneudbydere på det danske marked.

Det er en kompliceret sag at pege på de bedste låneudbydere, for hvem er bedst? Svaret afhænger af, hvad man lægger vægt på i sin vurdering. Det er nemlig ikke uden betydning for resultatet, om man tager udgangspunkt i udbydernes levetid, kundetilfredshed eller antal udstedte lån gennem tiden.

Alle danske låneudbydere forpligter sig til at overholde den danske lovgivning på området, hvorfor du som hovedregel kan være tryg ved at optage et lån hos en udbyder med dansk hovedbase. Det er dog ikke alle udbydere, som er lige gode til at efterleve reglerne, så du bør være på vagt for din egen skyld.

Kviklån 2020

2020 er året, hvor der er kommet mange nye låneudbydere til, og hvor der er blevet udstedt det ene lån efter det andet. Der opleves i øjeblikket en massiv vækst på markedet for kviklån herhjemme.

Den stigende interesse for kviklån hænger sammen med, at vi danskere ønsker hurtigere og hurtigere beslutninger. Der er derfor ikke tid til at spare op i flere år for at få råd til en rejse eller en ny sofa til stuen.

I dag er det mere eller mindre umuligt at tænde for fjernsynet eller radioen uden at høre eller se en reklame for kviklån. Det er et tydeligt tegn på, at det er et stort marked med mange udbydere og stor efterspørgsel.

I 2017 er det svært at definere den typiske låntager, da låntagerne består af både mænd og kvinder i en bred aldersgruppe. Størstedelen af låntagerne befinder sig i den unge målgruppe, men der er også mange ældre, heriblandt pensionister, som ansøger om kviklån.

Hvorfor optage et kvik lån?

Du ønsker højst sandsynligt at optage et kvik lån, fordi du enten ikke evner at spare op eller blot har brug for pengene med det samme, men hvorfor optage et kvik lån? Der findes som bekendt mange andre lånetyper, så det vil være interessant at se på, hvad der gør et kvik lån til et attraktivt valg.

Herunder vil vi kort gennemgå, hvilke fordele der er ved et traditionelt kviklån:

 1. Det går kvikt – Det siger jo næsten sig selv, at det går kvikt, men du bliver måske alligevel overrasket over, hvor hurtigt det hele går. Mangler du penge, og vil du ikke affinde dig med bankernes lange behandlingstider, skal du blot optage et kviklån på nettet.
 1. Ingen nysgerrige spørgsmål – Der er mange danskere, som opgiver tanken om at låne penge, fordi de ikke ønsker at svare på personlige spørgsmål om lånets formål, privatøkonomi og meget andet. Optager du et kviklån, så slipper du for alle de nysgerrige spørgsmål, som du inderst inde ikke har lyst til at besvare.
 1. Høj sikkerhed – Det skal ikke blot være nemt og hurtigt at låne penge, men også trygt og sikkert. Selvom du har lært, at du skal bruge din sunde fornuft og være kritisk anlagt, når du færdes på internettet, skal du være bevidst om, at det er ganske sikkert at låne penge hos anerkendte danske låneudbydere.
 1. Kravet om sikkerhedsstillelse er sløjfet – Ja, man kan rent faktisk låne penge uden at stille sikkerhed i bil og bolig, hvis man vælger et kviklån. Det er nemlig de færreste låneudbydere, som beder dig om at stille sikkerhed for dit lån.
 1. Begrænset dokumentation – Optag et lån med begrænset eller ingen dokumentation, hvis du gerne vil undgå at dokumentere for din indtægt osv. Låneudbyderne må gerne kræve dokumentation, men du er naturligvis i din frie ret til at afslå, hvis du føler, at det er for grænseoverskridende.

Hvem kan optage et kvik lån? Det korte svar er, at det kan de fleste. Du skal nemlig ikke forholde dig til en masse krævende tests eller på anden vis svare på kritiske spørgsmål. Lever du op til kravene, og bliver du kreditgodkendt, så vil du kunne optage et kvik lån.

Hvad koster det at optage et kviklån?

Der findes beklagevis ikke et entydigt svar på dette spørgsmål, da prisen på et kviklån afhænger af mange individuelle faktorer.

Der er intet at sige til, at du som låntager gerne vil vide, hvad det koster at låne penge, da lånet og dets omkostninger helt sikkert vil komme til at præge din privatøkonomi. Spørger du, om et kviklån er dyrt, vil du ligeledes opleve, at svaret afhænger af, hvem du spørger.

Låneudbyderne reklamerer typisk med fiktive eksempler på lånetilbud, så du kan få et indtryk af, hvad det koster at låne. Du skal dog være opmærksom på, at dit personlige lånetilbud ikke nødvendigvis matcher det fiktive eksempel. Ergo finder du først ud af, hvad det koster at optage et kviklån, når du har modtaget et reelt lånetilbud.

Du kan som uerfaren låntager måske have fået den opfattelse, at renten er det eneste, du skal koncentrere dig om, men det er ikke helt sandt. Såfremt du gerne vil kende til lånets samlede låneomkostninger, må du ikke tro, at renten er den eneste vigtige faktor. De samlede låneomkostninger omfatter i de fleste tilfælde følgende:

 • Renten
 • Stiftelsesomkostninger
 • Administrationsomkostninger
 • Betalingsgebyrer

ÅOP – de årlige omkostninger udtrykt i procent – er også værd at skænke en tanke, da denne faktor giver dig et indblik i, hvad det koster at optage et kviklån. ÅOP kan ligesom renten variere fra lånetilbud til lånetilbud.

Sammenlign lånetilbud fra udbydere

Det er helt naturligt, at du gerne vil låne penge hos en udbyder, som du kender og føler dig tryg ved, men er du klar over, at du kan spare mange penge ved at udvide din horisont en smule? Listen over låneudbydere er lang, så det er ikke usandsynligt, at din foretrukne udbyder ikke er den billigste, når det kommer til stykket.

Vi kan som forbrugere sammenligne priser på stort set alle varer og ydelser, så hvorfor skulle det ikke også være muligt at sammenligne priser på kviklån? Det kan af økonomiske årsager godt betale sig at sammenligne lånetilbud fra flere udbydere, da de samlede låneomkostninger kan variere betydeligt fra lån til lån.

Når du sammenligner lånetilbud, bør du foruden de samlede omkostninger også tage højde for andre relevante betingelser og vilkår. Du kan sikre det mest retvisende resultat i forbindelse med din sammenligning ved at sammenligne lånenes ÅOP, da det er de samlede låneomkostninger, der angiver den faktiske lånepris.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan via de fleste ansøgningsformularer selv angive det ønskede lånebeløb, men der er grænser for, hvor mange (eller hvor få) penge du kan låne. Såfremt du har læst hele denne tekst, vil du vide, at det under normale omstændigheder er muligt at låne mellem 100 og 50.000 kr. – i enkelte tilfælde kan du låne endnu flere penge.

Det er interessant at finde svar på, hvor meget du kan låne, men det er mindst lige så relevant at svare på, hvor mange penge du vil låne. Blot fordi du rent teoretisk kan låne 50.000 kr., skal du ikke nødvendigvis låne så mange penge, hvis du i realiteten ikke har brug for dem.

Vær opmærksom på at både minimums- og maksimumsgrænsen for kviklån kan variere, da låneudbyderne selv er herre over, hvor høje lånebeløb de vil tilbyde til deres kunder. I den omtalte oversigt kan du finde ud af, hvor mange penge du kan låne hos de forskellige udbydere.

Kviklån uden sikkerhed

Drømmer du om at optage et kviklån uden sikkerhed, er der ingen grund til at lade det forblive en drøm. Der er nemlig rig mulighed for at låne penge uden at stille nogen form for sikkerhed. Det er ikke ensbetydende med, at du kan skubbe al ansvar fra dig, da du i enhver lånesituation skal overholde din del af aftalen. Din vigtigste opgave er at betale dine afdrag til tiden, så lånet ikke bliver dyrere end beregnet.

I banken vil du normalt blive bedt om at stille sikkerhed for dit lån i form af din bil eller andre værdifulde ejendele. Det giver låneudstederen vished om, at de kan kræve deres penge retur, hvis du pludselig ender i en økonomisk situation, hvor du ikke har mulighed for at afdrage på din gæld. Optager du et kviklån uden sikkerhed, bliver du ingensinde bedt om at vinke farvel til bil og bolig, blot fordi du har misligholdt en låneaftale. På trods af det bør du altid tage ansvar og sørge for, at der er penge til de månedlige afdrag.

Kviklån med NemID

Du kan optage et sikkert og hurtigt kviklån via NemID, hvis du gerne vil undgå at bruge hele din eftermiddag på at sidde til møde med din bankrådgiver.

Der bliver gjort meget for at optimere internetsikkerheden, da det skal være trygt for alle at færdes på nettet. Lige så vel som det er sikkert at shoppe og kommunikere på de sociale medier, så er det også sikkert at låne penge. NemID hyldes for at gøre det sikkert og nemt at låne penge på nettet, da man med sin digitale signatur hurtigt kan underskrive en aftale.

Kviklån uden NemID bliver også efterspurgt af mange danske låntagere, men de fleste har heldigvis erfaret, at det er både hurtigst og mest sikkert at godkende og underskrive en låneaftale med den digitale signatur. Er du løbet tør for nøgler, eller er dit nøglekort blevet væk, bør du straks bestille et nyt nøglekort, så du snart er klar til at kaste dig over de mange hurtige kviklån.

Ansøg hos flere forskellige låneudbydere

Hvorfor skal jeg dog ansøge hos flere forskellige låneudbydere, når jeg kun har brug for at optage ét kviklån? Der er faktisk en lang række gode grunde til at ansøge om lån hos flere udbydere.

Du bør først og fremmest sende flere ansøgninger, så du ikke er så sårbar i tilfælde af, at du bliver afvist af en låneudbyder. Ansøger du om flere lån, sker der ikke noget ved, at du får en afvisning eller to. Der vil altid være nogle udbydere, som er mere krævende end andre, og det bør du respektere.

Derudover kan der være mange penge at spare ved at sende tre eller flere låneansøgninger, da ikke alle lånetilbud er lige attraktive. Sammenligner du det billigste og det dyreste lånetilbud, skal du ikke blive forbavset, hvis forskellen på de samlede omkostninger tæller flere tusinde kr. Det er nemlig ikke urealistisk, når det drejer sig om kviklån.

Tip: Hold dig ikke tilbage med at sende låneansøgninger. Det er nemlig både gratis og uforpligtende at ansøge om lån.

Sund økonomi – Lav budget før kviklån

Det er altid en god idé at tænke langsigtet, når man gør sig tanker om at låne penge, da der i ethvert tilfælde medfølger nogle bestemte forpligtelser. Ingen låneudbydere tvinger dig til at lave et budget, så du skal udelukkende gøre det for din egen skyld.

Føler du, at du har mistet styringen over din privatøkonomi, bør du søge hjælp i stedet for at lade stå til. Du kan i samarbejde med en rådgiver gennemgå din privatøkonomi punkt for punkt, så du langt om længe finder ud af, hvorfor en given udfordring er opstået og ikke mindst, hvad du kan gøre for at løse udfordringen.

Vi anbefaler at gribe det an på følgende måde:

 1. Lav eller download et færdigudviklet budgetskema
 2. Indtast dine indtægter
 3. Indtast dine udgifter (også de helt små udgifter)
 4. Lav en tilbagebetalingsplan

Bruger du flere penge, end du tjener hver eneste måned, bør du forsøge at reducere dine udgifter, før du optager et kviklån. Det er nemlig urealistisk, at du vil finde penge til at afdrage på dit kommende lån, hvis hele din indtægt går til finansiering af alm. forbrug.

Der er blevet skrevet mange blogindlæg om, hvordan man lægger et budget, men det kan også være en god idé at låne en bog eller e-bog om privatøkonomi og lån.

ÅOP viser dig vejen til det bedste og billigste lån

ÅOP vil ikke længere være et ukendt begreb for dig, hvis du har læst hele denne guide, hvor vi tidligere har omtalt dette lånebegreb. ÅOP kan vise dig vejen til det bedste og billigste lån, da det uden sammenligning er den mest sigende faktor, hvad angår låneomkostninger.

Såfremt du får tilsendt et lånetilbud, hvor ÅOP ikke er oplyst, bør du overveje, om du mon har fundet den rigtige låneudbyder. Det er nemlig ikke særligt attraktivt at låne penge hos en låneudbyder, som ikke overholder den danske lovgivning.

ÅOP skaber troværdighed og gennemsigtighed, fordi danske låntagere nemmere kan gennemskue et lånetilbud, når denne faktor er oplyst. Det er ofte renten, som er i fokus, når der reklameres for nye kviklån, men du kan desværre ikke nøjes med at sammenligne lånerenten, da renten kun udgør én ud af mange betydningsfulde faktorer.

Kviklån trods RKI

Det er i al almindelighed ikke nemt at optage et lån trods RKI. Det er faktisk nærmest umuligt, så du bør ikke glæde dig for tidligt, hvis du står i dette register.

Der har i de seneste ti år været registreret et sted mellem 185.000 og 233.000 personer i det omtalte register over dårlige betalere. Du er altså ikke ene om at være registreret, men det gør desværre ikke dine lånemuligheder bedre.

Alle kan ansøge om et lån, men det er ikke alle, som bliver godkendt til et lån. Du kan af den grund ikke være sikker på at blive godkendt, blot fordi du får lov til at sende en ansøgning. Skal du blive godkendt til et kviklån trods RKI, skal du virkelig have dine argumenter i orden, da det som allerede nævnt er mere kompliceret end som så. Foruden det besværlige i at finde et lån som registreret i RKI, så er det desuden sjældent en god ide at optage flere lån. Er du allerede registreret i RKI, så er du med al sandsynlig i en situation, hvor det er meget sandsynligt at du ikke kan betale afdragene på et evt. nyt lån.

Kviklån til studerende

Låntagerne består af både unge, midaldrende og ældre mennesker.

Er du i gang med et studie, som du er glad for, men har du svært ved at få indtægter og udgifter til at gå op i en højere enhed, så gør din hverdag lidt nemmere med et kviklån. Flere låneudbydere reklamerer med kviklån til 18 årige, så du behøver faktisk ikke være ældre end 18 år for at optage et mindre lån.

Det kan diskuteres, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at optage et kviklån som 18 årig, men det er ikke desto mindre rart at vide, at muligheden forefindes. Et kviklån kan f.eks. redde dig i en situation, hvor du er ved at blive smidt ud af din lejlighed grundet forsinket betaling af husleje.

Bliv slettet fra RKI registret

Der er helt sikkert en god grund til, at du er havnet i registret, men det skal samtidig ikke være nogen hemmelighed, at du har mulighed for at blive slettet fra registret igen. Hvad enten du er blevet registreret af den ene eller anden grund, så kan du gøre følgende for at blive slettet:

 1. Tag kontakt til den virksomhed, som du skylder penge
 2. Indgå en aftale og betal din gæld
 3. Væbn dig med tålmodighed og vent på, at du bliver slettet

RKI / Experian giver dig mulighed for at finde oplysninger om dig selv og din gæld via selvbetjening. Du finder via Dininfo.dk svar på, om du er registreret, ligesom du finder ud af, hvem der har indberettet dig. Ønsker du at vide, hvor mange penge du skylder, bliver du bedt om at rette henvendelse til den pågældende virksomhed.

Findes der andre lånemuligheder end kviklån?

Ja, der findes mange andre lånemuligheder end det populære kviklån eller også kendt som quick lån.

Der er mange fordele ved at optage et kviklån, men det kan alligevel være klogt at undersøge, hvilke muligheder der ellers findes. Det er muligt at skrive en hel roman om dette emne, men det er ikke planen i første omgang. Nyd i stedet denne oversigt over relevante alternativer til et kviklån:

 • Forbrugslån
 • SMS lån (mobillån)
 • Banklån

Optag kviklån, forbrugslån eller mobillån, hvis du gerne vil klare det hele hjemmefra i stedet for at skulle lægge vejen forbi din lokale bank. Det er trods alt lidt nemmere og mere bekvemt at låne penge via internettet.

Har du brug for flere penge, end det klassiske kviklån tilbyder, vil den klare anbefaling gå på at vælge et forbrugslån, da beløbsstørrelserne er en del højere. Hvis du allerede har fundet din ideelle lånetype, så lån penge nu og afvent den kommende udbetaling.

Der er fordele og ulemper ved alle lånetyper, så det vigtigste er, at du danner dig et indtryk af, hvilken lånetype der stemmer bedst overens med det, du søger. Valg af lånetype bør tage udgangspunkt i dine præferencer. Du kan i den forbindelse stille krav til lånebeløb, løbetid, betalingsmuligheder og meget mere. Såfremt et kviklån mod forventning ikke skulle være noget for dig, kan du læse om, hvad der kendetegner nogle af de øvrige lånetyper.

Hvem kan optage et kviklån?

Det er ikke alle, som kan optage et kviklån, men det er meget tæt på.

Det anslås, at omkring 80-90 % af alle låneansøgninger bliver godkendt, hvorfor din låneansøgning med al sandsynlighed også vil blive godkendt. Så længe der ikke er rod i din økonomi, er der som udgangspunkt ingen risiko for, at du bliver afvist. Skulle det alligevel ske, at du ikke bliver kreditgodkendt, kan du altid prøve lykken hos en anden låneudbyder.

Selvom de fleste bliver godkendt, kommer du ikke uden om at skulle læse og acceptere nogle forskellige betingelser. Der kan først og fremmest blive stillet krav til din alder, økonomi og bopæl. Derudover kan der være krav om, at du ikke må have eksisterende gæld.

Hvad kan jeg bruge et kviklån til?

Det måske mest fantastiske ved et kviklån og andre relaterede lånetyper er, at du kan bruge lånet til lige præcis det, du har brug for i hverdagen. Når du låner penge på nettet, bliver der ikke stillet spørgsmålstegn ved, hvad du skal bruge pengene til. I realiteten kan du altså selv bestemme, om du bruger alle pengene på en bytur, eller om du køber en elevationsseng.

Selvom det er meget forskelligt, hvordan vi bruger vores penge, så er der alligevel nogle forbrugsgoder, der er mere populære end andre. Du kan overveje at optage et kviklån, hvis du står og mangler penge til noget af følgende:

 • Rejser og oplevelser
 • Elektronik
 • Hårde hvidevarer
 • Møbler
 • Diverse uforudsete udgifter

Vi gør opmærksom på, at ovenstående kun er eksempler. Du er velkommen til at fortælle din foretrukne låneudbyder om lånets formål, men det er sjældent et decideret krav. Føler du ikke, at dit personlige låneformål vedkommer andre, så kan du med god samvittighed lade det forblive en hemmelighed.

Låneudbyderne er ikke interesseret i at vide, hvad du bruger dine penge på. De er mere interesseret i at finde ud af, om du realistisk set kan tilbagebetale lånet inden for rimelig tid. Fælles for alle de fremhævede kviklån udbydere er, at de foretager en manuel eller automatisk kreditvurdering af alle ansøgere.