Tjekkredit.dk er en dansk informationsside omhandlende det danske lånemarked der gik i luften i 2019 med en klar ambition og vision om at skabe landets bedste låneportal. Portalen ejes og drives af X, som også står bag en lang række andre danske sammenligningstjenester og online tjenester.

Gratis og effektiv sammenligning af markedets bedste lån

Du får her på siden mulighed for at sammenligne lån fra landets førende udbydere. Det sker gennem vores store og velopdaterede oversigt, som rummer oplysninger om alt fra lånekrav og lånebeløb til løbetid og svartid. Vi leverer alle relevante informationer til dig, så du nemt og hurtigt kan finde et lånetilbud efter din smag. Det har aldrig været lettere at finde det bedste lån på nettet som f.eks. et kviklån eller sms lån

Mangler du flere penge mellem hænderne, så lån penge nu gennem vores allierede samarbejdspartnere. Der er rig mulighed for at sammenligne lån på kryds og tværs. Det er i øvrigt helt gratis og uforpligtende at anvende vores digitale lånetjeneste.

Du vil på tjekkredit.dk blive præsenteret for sponsoreret indhold. Alle links til lån på siden er nemlig såkaldte affiliate links / kommercielle links. Af følgende grund vil du kunne opleve, at vi ikke fremhæver samtlige låneselskaber og lånetilbud på markedet. Endvidere forholder vi os retten til at ændre på vores rangering af aktuelle lånetilbud.

Tjekkredit opfordrer til at låne med fornuft

Tjekkredit og teamet bag har ingen interesse i, at vores læsere og brugere ender i økonomiske vanskeligheder, hvorfor vi opfordrer til at låne med fornuft. Vi skriver om, og annoncerer for, online lån, men lægger samtidig ikke skjul på, at det ikke altid er den mest hensigtsmæssige løsning at låne penge på nettet.

Husk at tage højde for både de årlige omkostninger i procent og lånets renter, når du sammenligner lånetilbud. ÅOP er helt suverænt den mest sigende faktor.

Gratis guides til en bedre privatøkonomi

Tjekkredit.dk leverer ikke kun en gennemsigtig og overskuelig oversigt over aktuelle lånetilbud. Vi byder også på en lang række gratis guides om privatøkonomi, lån, økonomisk sikkerhed og meget andet. Med andre ord hjælper vi dig med at skabe en velfungerende privatøkonomi. Alt dette får du helt gratis. Du kan med fordel besøge vores blog, hvis du er interesseret i at blive klogere på emnet privatøkonomi.

Her på siden arbejder vi med digitale kreditydelser snarere end bankprodukter. Vi og vores mange tusinde besøgende har nemlig fået øjnene op for, at der er mange fordele ved at låne online sammenlignet med at låne i banken.

Har du brug for hjælp?

Tjekkredit.dk svarer gerne på generelle spørgsmål vedr. lån, men vi kan ikke svare på spørgsmål, som vedrører dit personlige lån. Det er i stedet din låneudbyder, du skal tage kontakt til. Ligger du inde med ubesvarede spørgsmål, feedback eller forslag, så skal du være meget velkommen til at kontakte os. Du kontakter os nemmest ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at sende en e-mail direkte til [email protected]. Vi sørger for at besvare din henvendelse hurtigst muligt – så vidt muligt inden for 48 timer.

Ejerforhold