Bemærk at listen herover ikke er uvildig, da vi modtager provision fra låneudbyderne. Det er ikke alle lån i Danmark der er repræsenteret i listen. Bemærk desuden at du ikke bør låne penge, hvis du ikke er sikker på at kunne betale de månedlige afdrag.

SMS lån til det du står og mangler

SMS lånSMS lån er ikke en ny lånetype, men der er til gengæld tale om en lånetype, som har opnået enorm popularitet de seneste fem år. Søger du efter lånetilbud på nettet, kan du næsten ikke undgå at falde over denne moderne lånemetode.

SMS lån er henvendt til private låntagere, som har brug for flere penge sidst på måneden, eller som blot har et ønske om at gøre en tilbagevendende drøm til virkelighed. I dag kan man ikke blot låne penge via banken og via computeren, men også via sin smartphone. Du kan i guiden læse alt om, hvordan det foregår – alt fra sammenligning og ansøgning til udbetaling og afvikling af gæld.

Lån penge ved at henvende dig til en af de låneudbydere, som er repræsenteret i vores oversigt. Der er rig mulighed for at optage et fordelagtigt mobil lån.

Hvad er et SMS lån?

SMS lån tilhører kategorien af hurtige lån, hvor også kviklån og mikrolån er værd at fremhæve. Det kan for den uerfarne låntager være svært at gennemskue, hvad der kendetegner denne lånetype, men der er ingen grund til at gøre det mere kompliceret end højst nødvendigt.

Herunder får du et overblik over de mest almindelige kendetegn ved denne type lån:

 • Lån over mobil / smartphone
 • Mindre lånebeløb
 • Kort løbetid / afdragsperiode
 • Ingen krav om sikkerhedsstillelse
 • Hurtig udbetaling

SMS lån er lån, som kan optages direkte via en mobiltelefon eller smartphone.

Det er ikke længere muligt at optage et lån via SMS, men du kan heldigvis stadig få glæde af nogle af de mange fordele, der er forbundet med et mobil lån. Når man låner penge i dag, foregår det på nettet, og sådan vil det højst sandsynligt også foregå i fremtiden.

Selvom tingene har ændret sig en smule, så er det fortsat muligt at optage et lån, hvis man blot har sin mobiltelefon eller smartphone ved sin side. Det eneste krav er, at man har en nyere mobiltelefon, som kan kobles op på internettet. Omtrent 90-95 % af alle danskere ejer en smartphone eller mobiltelefon, så stort set alle kan optage et lån via en digital enhed. Optag dit første SMS lån nu, hvis det lyder som din ideelle lånetype.

Hvordan optager jeg et SMS lån?

Du har allerede læst lidt om, hvordan det hele foregår, men du fortjener selvfølgelig en nærmere introduktion til, hvordan du optager et SMS lån. Selvom det ikke ligefrem ligger i ordet, så er sandheden, at du kan optage denne type lån via både smartphone, tablet og computer. Det er nemlig på nettet, at det hele foregår, så det er ikke så vigtigt, om du bruger den ene eller anden enhed.

I stedet for at læse en lang guide eller sågar en bog om emnet, kan du nøjes med at læse nedenstående, som giver dig en lidt bedre fornemmelse af, hvordan og hvorledes du skal gribe det hele an:

 1. Du finder en troværdig dansk låneudbyder
 2. Du åbner ansøgningsformularen og indtaster de påkrævede oplysninger
 3. Du gennemser din låneansøgning og sikrer dig, at alt er korrekt
 4. Du sender din låneansøgning og afventer svar (kreditgodkendelse)

Fire trin – det er alt, hvad du skal forholde dig til.

Det fjerde og sidste trin er afgørende for, om du får udbetalt dit lån eller ej. Bliver du ikke kreditgodkendt, så vil du modtage en begrundelse for afvisningen, hvorefter du kan vælge at ansøge igen, hvis du har mod på det. Bliver du kreditgodkendt, kan du give dig selv et klap på skulderen og glæde dig over, at du snart får udbetalt dit lån.

Gratis SMS lån på nettet

Hører du i en reklame, at du kan låne penge gratis, tænker du måske, at det er for godt til at være sandt, men det behøver det faktisk ikke at være. Det er nemlig muligt at optage et gratis SMS lån. Du bør derfor ikke længere tvivle på, hvorvidt gratis lån rent faktisk eksisterer, for det gør de – og de er mildest talt meget eftertragtede.

Der er grænser for, hvor mange gratis lån man kan optage, da tilbuddet om omkostningsfrie lån som regel kun er dedikerede til nye lånekunder. I øjeblikket er der kun få låneudbydere, som tilbyder gratis mobil lån, men det er ikke urealistisk, at flere udbydere vil lave samme gode tilbud for nye kunder.

Lån penge gratis i 30 dage

Gratis SMS lån – benyt dig af tilbuddet i dag.

Det er som bekendt muligt at låne penge gratis, men tilbuddet er typisk betinget af, at du kan tilbagebetale pengene inden for en ganske kort tidsramme. I de fleste tilfælde bliver man bedt om at indfri sit lån inden for 30 dage.

Tilbagebetaler du ikke pengene inden for den aftalte løbetid, vil der komme renter på lånet, selvom der oprindeligt var tale om et gratis lån. Du kan altså ikke glemme alt om dine forpligtelser, blot fordi du låner penge gratis.

Med udgangspunkt i ovenstående er det på sin plads at konkludere, at det kun er gratis at låne penge, hvis man overholder sin del af aftalen. Før du godkender låneaftalen, skal du erkende og acceptere, at løbetiden er kort. Der er nemlig ikke mulighed for at forlænge løbetiden, når man ansøger om et gratis SMS lån.

SMS lån 2019

SMS lån anno 2019 – hvilket, hvor og hvordan?

2019 er et af de år, hvor der er blevet optaget allerflest privatlån – heriblandt lån via mobilen. Det har derved være et forrygende år for de mange låneudbydere, som har specialiseret sig i at udstede SMS lån og mange andre lånetyper.

Nye SMS lån 2019

2019 vil både nu og i fremtiden blive husket som et år, hvor der blev reklameret med mange fantastiske lånetilbud. Det gælder ikke mindst de mange tilbud om gratis lån, som adskillige tusinde danskere har valgt at benytte sig af.

I vores moderne tidsalder er det helt åbenlyst, at langt de fleste lån bliver optaget på nettet. Det betyder ikke, at bankerne har måtte dreje nøglen om, men det står soleklart, at danskerne foretrækker online lån frem for banklån.

SMS lån hitter i 2019 og forventes også at blive et hit i 2020-2021-2022 og mange flere år fremover. Du kan altså lige så godt forberede dig på, at lånetypen bliver en del af din fremtid.

SMS lån med NemID

SMS lån med NemID er den sikreste måde at låne penge på.

NemID blev første gang taget i brug d. 1. juli 2010. Siden dengang har langt størstedelen af alle voksne mennesker benyttet sig af den fælles log-in-løsning, som bliver brugt af danske netbanker, offentlige hjemmesider og mange andre.

Man kan synes, hvad man vil om den omtalte log-in-løsning, men realiteten er, at det er nemt og sikkert at optage et SMS lån med NemID. Når du bruger din digitale signatur og dit nøglekort, bekræfter du, at du er den person, som du udgiver dig for at være. Dermed er det muligt at forhindre eller i hvert fald formindske risikoen for misbrug.

NemID er uundgåeligt, når man skal låne penge, da de fleste låneudbydere kræver, at man både godkender og underskriver sin låneaftale via NemID. SMS lån uden NemID er ikke en aktuel mulighed.

Små lån

Det er ingen hemmelighed, at der bliver udstedt mange flere små lån end for blot fem år siden. Det kan meget vel have noget at gøre med, at mindre lån er tilgængelige for enhver. Et mindre lån er dedikeret til dig, som ikke har brug for at låne adskillige tusinde kroner, men kan nøjes med et beskedent beløb.

Små lån omfatter både mobillån, mikrolån, kviklån og minilån. Du kan altså vælge imellem mange attraktive lånetyper, når du har brug for at låne en mindre sum penge. Der stilles ikke høje krav til din indtægt og økonomi, når du ansøger om et lille lån, da det er relativt overkommeligt at indfri disse lån grundet de lave beløb.

Det er stadigvæk muligt at optage store lån, men hvis man kun skal låne penge til en mindre forbrugsgode, så skal man undersøge, hvilke små lån der udbydes. Lån penge til nye høretelefoner, værktøj eller tallerkner med et lille lån. Du er garanteret høj anonymitet, når du låner online, da du ikke skal komme med en lang redegørelse for lånets formål.

Fordele og ulemper ved SMS lån

SMS lån udgør et fantastisk lånekoncept, som danskerne i den grad har taget til sig. Du skal ikke længere gøre dig tanker om gammeldags lånemetoder, nu hvor du kan låne penge direkte fra din smartphone. Ligesom det gør sig gældende for alle andre lånetyper, så er der også plusser og minusser ved lån via mobilen.

Det er naturligvis sjovest at tale om fordele, men det er ikke hensigtsmæssigt at lukke øjnene for de få ulemper. Derfor sætter vi fokus på både gode og dårlige sider ved mobil lån.

Fordele

 1. Øjeblikkelig godkendelse – Under normale omstændigheder får du godkendt (eller afvist) din låneansøgning inden for få minutter
 1. Udbetaling med det samme – Når du først er blevet kreditgodkendt, så går der ikke længe, før du kan se pengene på din bankkonto. Pengene bliver nemlig udbetalt med det samme.
 1. Hurtig gældsafvikling – Det er ikke farligt at sætte sig i gæld, så længe man blot har gjort sig tanker om gældsafvikling. SMS lån kan (og skal) typisk afvikles inden for få måneder. Dermed bliver du hurtigt gældsfri.
 1. Lån uden sikkerhed – SMS lån er også interessante for dig, som gerne vil låne penge uden at stille sikkerhed. Det sparer dig nemlig for en masse besvær og bekymringer.
 1. Ingen strenge spørgsmål – Du må forvente at blive stillet nogle basale spørgsmål, når du skal ansøge om et lån, men du slipper heldigvis for at svare på strenge spørgsmål. Du bliver eksempelvis sjældent spurgt om, hvad pengene skal gå til.
 1. Høj godkendelsesprocent – Du har ikke automatisk ret til at få udstedt et lån, blot fordi du er dansk statsborger og er myndiggjort, men faktum er, at godkendelsesprocenten for denne type lån er meget høj. Det er derfor meget sandsynligt, at du vil blive godkendt til et SMS lån.

Ulemper

 1. Lav maksimal beløbsstørrelse – Der er grænser for, hvor mange penge du kan låne, når du vælger denne lånetype. Et lån via mobilen er et mindre lån, så det er ikke dét lån, du skal vælge, hvis du skal låne penge til et nyt køkken, en ny bil eller andre store investeringer.
 1. Høje omkostninger – Det er relativt dyrt at optage et SMS lån, da der bliver pålagt både renter og andre omkostninger. De samlede låneomkostninger er høje sammenlignet med andre relaterede lånetyper på nettet.
 1. Kort løbetid – En kort løbetid kan både ses som en fordel og en ulempe. Den helt åbenlyse ulempe er, at det kan svært at indfri lånet i rette tid. Der er nemlig ikke mange måneder at løbe på.

Sådan ansøger du om et SMS lån

SMS lån er som tidligere nævnt lån, som kan optages via det store internet.

Selvom det kan virke en smule formelt at sende en ansøgning, så er det rent faktisk ganske uformelt og ikke mindst helt uforpligtende. Der er nemlig ingen risiko forbundet med at ansøge om et lån, da ansøgningen blot indikerer, at du gerne vil have tilsendt et lånetilbud. Når du har modtaget lånetilbuddet, kan du tage stilling til, om tilbuddet er tilfredsstillende.

I første del af ansøgningsfasen skal du normalt vælge et ønsket lånebeløb og en passende løbetid. Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger, så låneudbyderen har mulighed for at foretage en personlig kreditvurdering. Oplys navn, personnummer, adresse, bank og andre påkrævede oplysninger. Afslutningsvis skal du bruge tid på at læse betingelserne og vilkårene, før du godkender og sender din låneansøgning.

Du skal være opmærksom på, at du efterfølgende kan blive kontaktet via e-mail eller telefon, hvis låneudbyderen har brug for at vide mere om dig og din økonomi. Det kommer sandsynligvis til at forlænge låneprocessen en smule, men det kan desværre være nødvendigt nogen gange.

Hvorfor ansøge hos flere låneudbydere samtidig?

Det ville være logisk kun at sende én ansøgning, når nu du kun har brug for ét lån, men hvorfor anbefaler vi at ansøge hos flere låneudbydere samtidig? Det er der naturligvis en rigtig god grund til.

Du har allerede taget et vigtigt skridt på vejen mod dine drømme ved at ansøge om et lån, men hvis du kun har modtaget ét lånetilbud, så har du ikke noget at sammenligne med. Det betyder helt konkret, at du ikke ved, om lånets omkostninger er høje eller lave sammenlignet med det generelle niveau.

Følg vores anbefaling og ansøg om SMS lån hos flere låneudbydere, hvis du gerne vil spare penge på dit næste lån. Du slipper sjældent for at betale renter og andre gebyrer, men du kan jo lige så godt forsøge at minimere dine omkostninger. Ansøg gerne om mindst tre lån. Der er mange udbydere af SMS lån, så undersøg mulighederne og slå dig løs.

Hvad koster et SMS lån?

SMS lån kan være dyre, men er det ikke nødvendigvis.

Det er svært at sige noget generelt om lånepriser, da priserne på lån kan variere betragteligt. Prisen på dit kommende lån via mobilen vil afhænge af, hvor stabil din økonomi er, og hvor mange penge du anmoder om.

SMS lån kan faktisk være billige eller endda direkte gratis. Ligesom prisen kan variere fra person til person, så er der selvfølgelig også forskel på prisen afhængig af, hvilken låneudbyder man vælger. Læs om nogle af de billige lån via vores oversigt.

Du kan i forbindelse med modtagelsen af et konkret lånetilbud skabe dig et overblik over, hvilke omkostninger der følger med. Det vil typisk omfatte renter, administrationsgebyrer og betalingsgebyrer, men også andre gebyrer kan være repræsenteret. Det er vigtigt at tage højde for det hele, så man ikke ender med at blive forbavset over, hvor meget det koster at optage et lån via mobil.

ÅOP (forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent) kan give dig svar på, hvor dyrt eller billigt et givent lån er.

Hvor meget kan jeg låne?

Du har tidligere i guiden kunne læse, at der ikke var ubegrænsede muligheder mht. valg af lånebeløb. Der bliver nemlig altid fastlagt en nedre og en øvre grænse. Disse grænser skal du selvsagt rette dig ind efter. Grænserne bliver fastlagt af de enkelte låneudbydere, så du vil opleve, at det er meget forskelligt, hvor mange penge du kan anmode om.

I langt de fleste tilfælde kan du låne mellem 100 og 5.000 kroner. De mest efterspurgte lånebeløb består af 1.000, 2.000 og 4.000 kroner, så det er måske også et af de lånebeløb, du er interesseret i at låne. Det er om ikke andet klogt at tænke over, hvor mange penge man har behov for at låne.

SMS lån 1000

1000 kroner lyder måske ikke af meget, men det er ikke desto mindre et meget almindeligt lånebeløb. Du kan med et lån på 1000 kroner købe mindre forbrugsgoder som tøj, sko eller køkkenudstyr. Alternativt kan du bruge pengene på at dække en uforudset udgift fra tandlægen, mekanikeren eller en helt tredje fagperson. 1000 kroner er måske alt, hvad der skal til for at få din økonomi på ret kurs.

SMS lån 2000

2000 kroner hører også til blandt de mest efterspurgte lånebeløb. Lånet på 2000 kroner kan bruges på restaurantbesøg, hotelophold eller en elregning. Et lån i denne størrelsesorden er nemt at få udstedt, ligesom det er nemt at indfri. Mangler du penge, og kan du ikke vente til næste lønningsdag, så kan du optage et lån på 2000 kroner.

SMS lån 4000

4000 kroner er et større lånebeløb, når man taler om denne lånetype. Selvom der i al almindelighed ikke er tale om et tårnhøjt beløb, så vil 4000 kroner kunne gøre underværker i forskellige situationer. Et lån på 4000 kroner kan bruges på flybilletter, møbler eller biludstyr. Du bestemmer faktisk helt selv, hvad pengene skal bruges på.

SMS lån uden sikkerhed

SMS lån uden sikkerhed – hvad vil det sige, og hvorfor er det at foretrække?

I dag er det svært at få lov til at låne penge uden at stille sikkerhed, men det kan lade sig gøre online. Låneudbyderne skiller sig ud fra de danske banker ved at udstede lån uden sikkerhed, hvor du praktisk talt ikke behøver at eje noget værdifuldt. Stiller du sikkerhed i dine værdier, så giver du långiveren ret til at sælge dine værdier, hvis du ikke evner at indfri lånet inden for aftalt tid. Det slipper du heldigvis for at bekymre dig om, hvis du optager denne type lån via internettet.

Det er især unge mennesker, der er glade for muligheden for at låne penge uden sikkerhed, da de færreste unge danskere ejer bil, bolig osv. De fleste kan blive godkendt til et SMS lån uden sikkerhed, men det er et krav, at man har en fornuftig privatøkonomi.

Krav til SMS lån

Internetbaserede låneudbydere er betydeligt mindre krævende og strenge sammenlignet med landets største banker. Du skal nemlig kun overholde en håndfuld krav, når du vil låne penge via din smartphone.

Lempelige krav eller ej, så skal du sætte dig grundigt i, hvilke krav der bliver stillet til dig som låntager. Kravene vil normalt fremgå flere gange i ansøgningsprocessen, så du vil sjældent være i tvivl om, hvilke krav du skal overholde.

De hyppigste krav kan heldigvis forkortes ned til ganske få linjer, så skab dig overblikket nedenfor:

 • Du er dansk statsborger og er bosiddende på en dansk adresse
 • Du har et gyldigt dansk telefonnummer og bankkonto
 • Du har en stabil økonomi (fast indtægt er en fordel)
 • Du er ikke registreret som dårlig betaler (RKI eller Debitor Registret)
 • Du er erklæret myndig

Vi er overbeviste om, at størstedelen af alle låneinteresserede danskere kan matche ovennævnte krav. Du bør i den indledende fase gennemgå kravene slavisk, så du sikrer dig, at du overholder samtlige krav.

Lån penge i dag

Lån penge med det samme, hvis du er i økonomiske vanskeligheder og ikke kan vente på, at du får udbetalt løn. Modtager du en uforudset regning, som skal betales med det samme, vil det være oplagt at optage et lån, så du ikke risikerer at få tilsendt rykkerbreve og inkassovarsler. Du kan med et hurtigt lån i form af et SMS lån ansøge om et lån allerede i dag – og måske få det udbetalt allerede senere på dagen.

SMS lån er muligvis den lånetype, der byder på den laveste udbetalingstid. Det tager i hvert fald sjældent mere end et par timer at få udbetalt et lån af denne kaliber. Ved akutte økonomiske behov bør du anmode om et lånetilbud, så du kan få dine økonomiske bekymringer ud af verden for en stund.

Hurtig udbetaling

I det forrige afsnit har vi kort berørt emnet, men det er bestemt værd at kigge lidt nærmere på, hvor hurtigt man kan få udbetalt et lån. Du er som låntager i din gode ret til at kræve, at dit lån bliver udbetalt med det samme. Går alt efter planen, får du udbetalt pengene allerede samme dag, men hvis du ansøger sent om aftenen eller i weekenden, så skal du forberede dig på, at udbetalingen først finder sted den næstkommende hverdag. Lån penge med det samme, hvis du gerne vil fremskynde udbetalingen.

Den gennemsnitlige udbetalingstid hos de enkelte låneudbydere ligger på omkring 1-48 timer. Læser du anmeldelser, vil du erfare, at nogle udbydere er hurtigere til at udbetale penge end andre. Udbetalingstid er ét af de kriterier, du skal være opmærksom på, når du skal vælge din ideelle låneudbyder.

Lån penge med fornuft

Selvom du er blevet opdraget med, at det er sundt at gøre noget spontant en gang i mellem, så bør du så vidt muligt undgå spontane handlinger, når det drejer sig om penge og økonomi. Du bør i stedet bruge din sunde fornuft, så du ikke sætter dig i en situation, som du har svært ved at overskue.

SMS lån er, som du allerede ved, nemme at få udstedt. Udfordringen ved at lånetypen er så let tilgængelig er, at det ikke er alle mennesker, som husker at tænke sig om, før de skriver under på en forpligtende låneaftale.

Er du fornuftigt anlagt, så vil du være bevidst om, at man kun bør låne penge, når det er allermest nødvendigt. Såfremt du klarer dig fint med din løn, så bør du vente med at optage et lån til, at du virkelig har brug for det.

Dininfo.dk er hjemmesiden, du skal besøge, hvis du har mistanke om, at du er blevet registreret som dårlig betaler. Du kan via portalen få aktindsigt i dine eventuelle sager.

SMS lån RKI

SMS lån trods RKI – umuligt eller bare ualmindeligt svært?

Du skal have heldet med dig, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at få udstedt et lån, hvis du er registreret som dårlig betaler. Det siger sig selv, at det ikke ligefrem er attraktivt at låne penge til personer med eksisterende gæld. Låneudbyderne frygter, at de aldrig vil få pengene tilbage, hvorfor de er påpasselige med at udstede lån til dårlige betalere.

RKI kan være en enorm hindring, når man vil optage et mobil lån. Før du ansøger om et lån, bør du forsøge at nedbringe din gæld, så du kan øge chancen for at blive godkendt. Bliver din låneansøgning godkendt trods din gæld, så skal du regne med, at renterne og gebyrerne er meget høje. Det er generelt ikke en god idé at optage et SMS lån trods RKI, da lånet blot vil gøre din samlede gæld endnu større.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål ved lån via SMS

– SMS lån

Du har med garanti stødt på dette begreb adskillige gange i løbet af dit liv. Det bliver benævnt og omtalt i mange forskellige sammenhænge – ikke mindst i politiske sammenhænge. Det er nemlig ikke alle politikere, der ligefrem er begejstret for de hurtige lån, som kun bliver mere og mere populære herhjemme.

FAQ ‘en har til formål at be- og afkræfte fordomme og diverse påstande. I de følgende afsnit vil vi gennemgå de mest stillede spørgsmål ved lån via mobil. Det er ikke sikkert, at vi svarer på netop dét spørgsmål, som du brænder inde med, men mon ikke du kan blive klogere på lånetypen ved at læse de forskellige svar. Lån penge via mobil, når du har læst vores kompetente svar.

SMS lån – SMSlån – SMS-lån – Uanset hvordan du staver det, fortjener du at få stillet din tvivl. Det er i den anledning oplagt at benytte sig af vores omfattende FAQ, som løbende bliver udvidet med nye spørgsmål og svar.

Hvor meget kan jeg låne?

Det er meget relevant at vide, hvor meget man kan låne, da man derved hurtigt kan finde ud af, om man evt. er nødt til at kigge efter en anden lånetype. Når du ansøger om et lån, vil du blive bekendt med, hvor mange penge du som minimum skal anmode om, og hvor mange penge du maksimalt kan låne. Du får med andre ord at vide, hvilket interval du skal holde dig inden for.

100-5.000 kr. er det mest almindelige låneinterval, når emnet er SMS lån. Vil du låne mere end 5000 kroner, så kan du optage et almindeligt forbrugslån, hvor lånebeløbet er højere.

Din indtægt er med til at afgøre, hvor mange penge du kan få lov til at låne. Låneudbyderne har tillid til, at de fleste kan tilbagebetale et lånebeløb, som ligger på under 5000 kroner, hvorfor stort set alle låneansøgninger bliver godkendt uden tøven.

Er SMS lån sikkert?

Det er ikke skørt at gøre sig tanker om sikkerheden, når man vil låne penge, da det skal være trygt og sikkert at optage lån. SMS lån er heldigvis lige så sikre som andre lånetyper, så der er ingen grund til bekymring. Der er gjort meget for at optimere sikkerheden på det internetbaserede lånemarked. Den øgede sikkerhed har helt sikkert været medvirkende til, at efterspørgselskurven er gået opad i mange år.

Du kan med sund fornuft undgå at blive snydt eller på anden vis få en dårlig oplevelse, når du optager et hurtigt SMS lån. Bliver du alligevel utryg, bør du reagere på det, da utryghed, kontraktlige forpligtelser og økonomi ikke fungerer sammen. Der findes mange låneudbydere, så du kan altid finde en ny, hvis din hidtil foretrukne låneudbyder ikke længere lever op til dine forventninger.

Indtastning af personfølsomme oplysninger foregår ganske sikkert på nettet, da ingen uvedkommende kan få adgang til dine oplysninger. De indsendte oplysninger vil blive brugt til at bekræfte din identitet, ligesom de vil blive brugt til din individuelle kreditvurdering.

Hvornår modtager jeg pengene?

I dét øjeblik hvor låneudbyderen modtager din låneaftale i underskrevet tilstand, vil udbetalingsdelen blive sat i gang. Der er flere forskellige faktorer, der har indflydelse på udbetalingstiden, hvorfor det er svært at sige noget generelt om, hvornår pengene vil stå til rådighed på din konto.

I guiden har vi ad flere omgange skrevet om den forventede udbetalingstid, som sjældent overstiger to døgn. Modtager du ikke pengene inden for to døgn, kan du godt tillade dig at tage kontakt til den valgte låneudbyder. Der er måske en logisk grund til, at pengene ikke er dukket op endnu.

De hurtige SMS lån udbetales hurtigst på hverdage, så det kan varmt anbefales at ansøge om lån på en hverdag frem for en helligdag.

Hvor hurtigt får jeg svar på min ansøgning?

Du kan dårligt nok nå at knipse med fingrene, før du modtager svar på din ansøgning – så hurtigt går det. I dag er det ikke unormalt, at det er robotter, der står for at behandle de ansøgninger, som modtages i løbet af dagen. Med udgangspunkt i en avanceret algoritme bestemmes det, om du er kreditværdig eller ej.

Lån penge nu ved at sende en låneansøgning og forvent at få svar på få minutter. Du modtager typisk svar via e-mail, så du behøver ikke at kontakte låneudbyderen for at høre, om du er blevet godkendt eller afvist. Generelt er låneudbyderne gode til at svare hurtigt, så der går næppe mere end nogle få minutter, før du med al sandsynlighed kan ånde lettet op.

Læs alt om de billige SMS lån hos de forskellige låneudbydere, som har det tilfælles, at de kun opererer på nettet. Bemærk at oversigten øverst på siden kun tager udgangspunkt i SMS lån i Danmark.