FerratumFerratum er en af de låneudbydere, man helst skal kende til, hvis man ønsker at optage et kviklån på nettet. Ferratum har siden 2009 udstedt adskillige tusinde lån til taknemmelige danskere. Du har nu også mulighed for at få udstedt et lån af udbyderen, hvis du lever op til de aktuelle krav og betingelser.

Hvem er Ferratum?

Ferratum er et dansk låneselskab, som har mange års erfaring med at udstede lån til danskere i en bred aldersgruppe. Ferratum er et registreret varemærke under Ferratum Denmark ApS. Virksomheden har hovedbase i København, hvor kundeserviceafdelingen også hører til.

Låneudbyderen har specialiseret sig i at udstede kviklån og mobillån, hvor lånebeløbene strækker sig fra 1.500 og op til 20.000 kr. Deres slogan lyder således: ”More than money to everyone”.

Ferratum er i dag tilstede på mange udenlandske lånemarkeder bestående af både Australien, Bulgarien, Finland, Tyskland, Spanien, Sverige og mange andre lande. Ferratum opererer i hele 22 forskellige lande, hvor de har serviceret mere end 2 millioner kunder.

Lånebeløb

1.500 – 20.000 kr.

Løbetid

5 – 47 mdr.

Rente/år

0,00 – 94,91 %

Svartid

Straks

Lån op til 20.000
Svar med det sammen
Få pengene i dag

Eksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede Kreditomkostninger: 4.117,73 kr. ÅOP: 177.11%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 10.117,73 kr. Den månedlige ydelse: 1.011,77 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

Ferratum lån – Lånemuligheder hos Ferratum

Ferratum er som tidligere nævnt mest kendt for at udstede kviklån og mobillån – også kendt som SMS lån. Der er tale om lånetyper, som er kendetegnet ved lave lånebeløb og korte løbetider. Nedenfor får du et overblik over de aktuelle lånemuligheder:

 • Lånebeløb: 500-15.000 kr. (angiv det ønskede lånebeløb i din ansøgning)
 • Løbetid: 5-47 måneder

Du kan altså låne op til 15.000 kr. med en maksimal løbetid på 47 måneder. Løbetiden afhænger af det beløb, du har valgt at betale af hver måned. I ansøgningsprocessen vil du blive bekendt med, hvor høj eller lav den månedlige minimumsbetaling er.

Ferratum kredit

Ferratum kredit er tilegnet dig, som vil låne op til 15.000 kr. til finansiering af drømmerejsen, brylluppet eller uforudsete udgifter. Den største fordel ved at få en kredit er, at du kun skal betale, når du bruger af kreditten.

Det er lige så nemt at ansøge om en kredit, som det er at ansøge om et lån. Hele processen foregår nemlig på nettet, hvorfor den ønskede kredit altid er lige inde for rækkevidde.

Ferratum er låneudbyderen, du skal tage kontakt til, hvis du har brug for flere penge. Det er kun muligt at få udstedt en kredit, hvis man bliver kreditgodkendt. Den obligatoriske kreditvurdering afgør, om man kan få lov til at låne penge.

Du kan få kredit på få minutter, hvis du sikrer dig, at du lever op til de gældende krav. Ansøger du på en hverdag, vil din ansøgning typisk blive behandlet samme dag, så du kan altså forvente at få svar i løbet af kort tid.

Få et hurtigt lån hos Ferratum

Ferratum kan med garanti hjælpe dig, hvis du ønsker at optage et hurtigt lån og foretrækker at låne penge på nettet. Du får det hurtigste lån ved at ansøge i dagtimerne på en vilkårlig hverdag. Låner du penge inden for udbyderens åbningstider, kan du få pengene på din konto 45 minutter efter, at du har godkendt og underskrevet din låneaftale. Ansøger du i weekenden eller på en helligdag, må du forvente, at behandlingstiden er en anelse længere.

Denne låneudbyder er i årevis blevet rost for at udstede nemme lån uden at stille strenge krav om sikkerhedsstillelse. Derudover har låneudbyderen fokus på at skabe en tryg og anonym låneoplevelse, hvor der ikke bliver stillet flere spørgsmål end højst nødvendigt.

Mikrolån 1.500 kr.

Du kan lige nu optage et mikrolån på 1.500 kr., hvis du vel at bemærke kun har behov for at låne et mindre beløb. 1.500 kr. rækker ikke så langt i vores land, men får du pludselig en uventet regning ind ad brevsprækken, vil lånet på 1.500 kr. kunne gøre underværker. Der er faktisk mange danskere, som har behov for at låne mindre beløb, hvorfor det er fantastisk, at mikrolån er blevet opfundet.

Mikrolån 4.000 kr.

Såfremt du har brug for at låne lidt flere penge, kan du optage et mikrolån på 4.000 kr. Du kan bruge lånet til at finansiere dine studiebøger, elregningen, mobilregningen eller noget helt fjerde. Stort set alle voksne danskere bliver godkendt til at optage et lån på 4.000 kr. Du bør derfor også kunne godkendes til et mikrolån i den størrelsesorden.

Sådan låner du penge hos Ferratum

Ferratum er en låneudbyder, som ønsker at gøre det så simpelt som muligt at låne penge. Du kan derfor forvente, at låneprocessen er meget simpel. Optagelse af lån foregår således:

 1. Angiv ønsket lånebeløb
 2. Indtast oplysninger (CPR-nummer, bank, mobilnummer og e-mailadresse)
 3. Læs vilkårene og bekræft, at du er indforstået med disse vilkår
 4. Bekræft at dine oplysninger er korrekte
 5. Send din låneansøgning

Når du har sendt din låneansøgning, kan du ikke gøre andet end at vente på svar. Du kan forvente at modtage en e-mail, når din ansøgning er blevet behandlet. Bliver din låneansøgning mod forventning afvist, kan du prøve at sende en ny låneansøgning, hvor du anmoder om et mindre lånebeløb.

Krav til låntager

Ferratum stiller krav til dig som låntager, men kravene er heldigvis så lempelige, at de fleste kan leve op til dem. Du vil i ansøgningsprocessen blive bedt om at bekræfte ”på tro og love, at dine oplysninger er korrekte”, og at du opfylder de forskellige krav. Herunder kan du læse om de få krav:

 • Låntager er fyldt 23 år
 • Låntager er ikke registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Låntager har ikke et udestående lån hos Ferratum
 • Låntager er dansk statsborger
 • Låntager har adgang til NemID

Tip: Er du registreret i RKI, bør du forsøge at blive slettet fra registret, før du ansøger om lån.

Vær opmærksom på, at kravene til danske låntagere kan blive ændret løbende.

Lån penge hurtigt hos Ferratum

Du kan optage et hurtigt lån på alle tidspunkter af døgnet og hele året rundt. Står du i en presset økonomisk situation, kan du skabe luft i budgettet ved at låne penge. Det er ikke altid muligt at låne sig ud af problemerne, men det vil i visse situationer være hensigtsmæssigt at optage et kviklån eller mobillån.

Ansøgning, godkendelse og udbetaling kan i princippet finde sted på én og samme dag, hvorfor du ikke bør undervurdere, hvor hurtigt det kan gå.

Lån penge uden sikkerhed og dokumentation

Det er blevet enormt populært at optage lån uden krav om sikkerhedsstillelse og dokumentation. Dette tilbud er meget attraktivt, fordi du slipper for at skulle dokumentere din indtægt, ligesom du ikke skal stille sikkerhed i bil eller bolig. Dermed kan du låne penge uden besvær og uden bekymringer – en ren win-win situation.

Lån med NemID hos Ferratum

Ferratum udsteder kun lån til personer, som har adgang til NemID. Det hænger sammen med, at alle låneaftaler skal godkendes og underskrives via NemID. Det er altså alfa omega, at du kan huske dine loginoplysninger og desuden har dit nøglekort ved hånden, hvis du vil låne penge i dag. Lån med NemID er den nemmeste og sikreste måde at låne penge på.

Hvor mange penge kan jeg låne hos Ferratum?

Vi har allerede været inde på det, men det skader ikke at omtale lånemulighederne endnu en gang. Du kan frit angive et lånebeløb i intervallet 1.500-15.000 kr. Ønsker du at låne flere penge end 15.000 kr., skal du finde en anden låneudbyder, da det ikke er muligt at ønske større lånebeløb hos denne udbyder.

Ansøg om lån

Du ansøger om et lån ved at klikke på det anviste link til låneudbyderens hjemmeside. På hjemmesiden vil du blive guidet trin-for-trin, så du hurtigt og nemt kan sende din låneansøgning. Du kan ansøge via en hvilken som helst enhed, men det optimale vil være at ansøge fra computeren.

Gratis lån 30 hos Ferratum

Du kan lige nu optage et gratis lån hos Ferratum.

Ferratum har valgt at forkæle nye kreditkunder ved at give mulighed for at låne rentefrit i op til 30 dage. Du slipper dermed for at betale renter på lånet, hvis du blot sørger for at tilbagebetale lånet inden for 30 dage. Du kan til hver en tid indfri dit lån, hvis du har mulighed for det.

Kontaktinformationer Ferratum
Ferratum Denmark ApS
Omøgade 8, 2. sal
2100 København Ø
Tlf: 70 20 10 47
Mail: [email protected]